Mars doet de Nationals

Gisteren is bekend geworden dat Wesley Mars In Amerika de eerste drie Nationals mee gaat doen. Toen dit nieuws online kwam werden we gelijk van alle kanten bestookt omdat we eerder over zijn GP avonturen geschreven hebben. Uiteraard vinden we er nu ook wat van.

Nu kan ik hem volledig tot de grond afbranden, dat is toch het makkelijkst clicks scoren en ook is dat een beetje wat iedereen wil van ons in deze situatie. Toch ga ik dat niet doen.

Op de kansloos-o-meter scoorde zijn deelname aan de GP’s serieus hoog, laten we zeggen dat dat een 7 was. Dat is nog niet zo hoog als het aanspannen van een rechtzaak tegen de KNMV als je een 50cc kampioenschap verliest maar alsnog wel serieus hoog. Zijn deelname aan de Nationals scoort wat mij betreft ongeveer een 2 op de kansloos-o-meter. De wijzer komt nog steeds uit de hoek maar het is niet meer dat de tranen in je ogen springen van het lachen.

Omdat hij eerder aan het WK heeft deelgenomen heeft kan hij zonder al te veel omwegen gewoon deelnemen. Hij hoeft nu dus niet 1500 te betalen om deel te nemen terwijl hij zich eigenlijk niet zou kunnen kwalificeren voor het bijprogramma. Nu kost dit grapje uiteraard meer dan die 1500 inschrijfgeld die hij kwijt is voor een GP, maar je kan het ook gewoon zien alsof hij gewoon op vakantie gaat. De ene gaat een half jaar ladyboys afkluiven in Thailand, Mars kiest er voor om op vakantie te gaan naar Amerika. Tenminste, dat is denk ik de insteek van het verhaal, zelf zal hij ook niet de illusie hebben dat hij daar echt wat klaar gaat maken. Er mogen er 40 meedoen bij een National en zoals eerder gezegd moet hij zich dus kwalificeren. Of dit gaat lukken weet ik echt niet, ik weet niet hoe hard er wordt gereden achteraan bij een National. Dus kort samen gevat: Als je het mij vraagt heeft hij weinig te zoeken bij een National en naar Amerika vliegen om daar achteraan mee te hobbelen is best een beetje heftig. Maar als je de kans krijgt om zo’n vakantie te doen snap ik heel goed dat hij gaat.

Dat was toch een heel andere blog dan je verwacht had he? Vanuit Tattler wensen we Mars in ieder geval veel succes en zeker ook veel plezier toe op zijn vakantie.

 

PC Tristan Botteram.

2 gedachten over “Mars doet de Nationals”

 1. Er is van alles wel wat te zeggen als je ergens niet goed genoeg in bent en je probeert het wel vind ik dit toch een prestatie
  Het is voor bijna iedereen mentaal moeilijker om te verliezen dan te winnen
  Ik ken er aardig mensen wat mensen die van zich zelf veel talent hebben
  Maar toch slechte winnaars zijn
  Zij beseffen niet altijd dat de verliezer wel jouw de mogelijkheid geeft om een wedstrijd te winnen
  De gene die respect toont voor de niet winnaars verdient ook respect
  Iemand lekker afbranden is respectloos

 2. Laat hem lekker doen. Als je geen probleem hebt om te betalen om mee te rijden en je wil dit graag wat is dan het probleem. Als ik de poen had op die leeftijd had ik het ook gedaan. Succes zou ik zeggen!! En geniet er van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *