Introducing: Baas B

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan zeggen ze weleens geloof ik, bij ons is dat niet anders. Huub Munsters heeft de afgelopen jaren voor ons plaatjes geschoten, maar dat gaat hij aankomend jaar niet doen. Aan ons de taak om een opvolger voor hem te vinden.

Huub had eerst het plan om zich meer op crossfit te gaan richten en ik geef hem daar zeker geen ongelijk in. Waar vind je nou meer chicks in een joga broek en tanktop?
Ook heb ik in de wandelgangen gehoord dat hij een aanbieding heeft gekregen van een Belgische site om toch cross te blijven schieten. Ik hoop zelf in ieder geval dat Huub nog steeds af en toe op de cross te vinden is want zijn plaatjes zijn gewoon porno, zelfs als er een ander logo onder staat als het onze.
Huub, bedankt voor alles!

Zo, dat was voorlopig wel weer even zoetsappig genoeg. Maargoed, we willen wel graag een fotograaf op de cross hebben lopen. Ook moet het niet zomaar iemand zijn die per ongeluk weleens een goede foto maakt, dat is niet goed genoeg.
Nu hebben we het onderling er even over gehad en eigenlijk kwam er maar 1 Naam naar voren waarvan wij vinden dat het een waardige vervanger is van Huub. En die naam is:
Drumroll

Bart Amsing!
Aka Baas B.

Nadat wij Bart benaderd hadden met een offer he could not refuse was alles snel beklonken en mogen we hem voortaan onze vaste fotograaf noemen.
Een vaste planning waar en wat hij allemaal gaan schieten is er niet maar dat is hoe we rollen, we zien het wel.
Check hieronder wat je een beetje van Bart kan verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *