Win kaarten voor de GP van Valkenswaard

Nog maar heel even en dan zitten we allemaal weer in Valkenswaard. De voorverkoop is ondertussen gesloten maar dat betekent niet dat je nu echt alleen maar je kaartje aan de kassa kan kopen. Monster Energy verzorgd niet alleen mooie vrouwen om tijdens het weekend naar te kijken, nee ze geven ook nog eens 30 kaartjes weg!

Persoonlijk vind ik de GP van Valkenswaard het leukste van alles wat hier in de buurt is. Lommel is ook wel oke en Assen is nog de vraag of het vet is of niet. Bij Valkenswaard weet je in ieder geval zeker dat het vet is. De baan is mooi om te kijken, de camping is prima geregeld en in de avond zijn er zat tentjes in de buurt waar het gezellig is.
Voor Valkenswaard zijn alleen weekend tickets beschikbaar en die zijn gewoon 70 euro p/st. Je zal mij niet horen zeggen dat het TE veel is maar 70 euro om een weekendje of een dag bij de cross te kijken blijft een hoop geld natuurlijk.
Je hebt nu dus de kans om met bijzonder weinig moeite gratis kaartjes en als het een beetje meezit ga jij er met een backstage pas vandoor.
Wat die backstage pas nou precies inhoud weet ik eerlijk gezegd niet. Mag je dan kijken hoe de stucadoor in de ochtend de eerste laag voorstrijk erop zet bij de Monster Girls? Mag je bij Villopoto achterop tijdens de sighting lap? Geen idee maar gratis naar binnen EN achter de schermen kijken is natuurlijk helemaal dik.

 

 

 

Monster Valkenswaard

HIER kan je meedoen aan een prijsvraag en als het een beetje meezit win jij gewoon 2 kaarten voor de GP. Het enige wat je moet doen is eigenlijk in 30 woorden uitleggen waarom jij degene bent die moet winnen.. Hoe moeilijk kan dat zijn?
Als ik jullie was had ik wel opgeschoten trouwens, zelf zit ik er ook aan te denken om met al mijn 26 aliassen mee te doen.

 

8 gedachten over “Win kaarten voor de GP van Valkenswaard”

  1. Beste Monster Crew , ik wil die kaarten hebben , naast het geweldige Mx gebeuren wil ik ook wel gewoon wat monster zuipen met die hete montserbabes van jullie . De groeten Gilles

  2. Ik kijk er naar uit omdat de knmv weer zich van de beste kant laat zien om de toppers van Nederland niet laten deelnemen aan de ONK s ,dus kijk ik uit naar deze wedstrijd , waar gelukkig in elke klasse Nederlanders meedoen.
    Daarom zou ik graag deze kaartjes willen winnen voor een geweldig cross weekend.

  3. Ik heb een weekendje cross geregeld voor mijn man ! Hij weet van niks ! Wij zijn enorme cross fans en missen niks ! Dit zou mijn weekend af maaken ! Merci 🍀🍀🍀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *