Nicky van Wordragen livin’the life

Mijn intersse in chicks die crossen is normaal gesproken bijzonder laag want het lijkt eigenlijk bijna nooit ergens op. Bij Nicky is dat iets anders omdat zei wel weet waar het gashendel zit en dus ook best serieus in de rondte klapt. Ik zag een foto’tje op Vleeschboek voorbij komen waar Nicky over een schans kwam en er een hele groep gasten stonden te juichen dus ik moest even uitzoeken wat daar precies aan de hand was.

Nicky heeft de afgelopen 2 maanden vakantie gevierd op Aruba en dat beviel zoals je al verwacht prima. Zon, zee, strand, wat wil je nog meer? Het antwoord op die vraag ligt natuurlijk voor de hand.. Crossen!
De crossers schijnen daar gewoon over straat te vlammen dus Nicky kon zich op een gegeven moment niet langer bedwingen en ging op onderzoek uit om een crossbaan te vinden.

Na een google-sessie kwam Nicky bij de Aruban Dirt Riders uit en deze mannen bleken zelf gewoon een dikke baan gemaakt te hebben waar ze met zijn allen gebruik van maken.

Ik heb bovenstaand filmpje half bekeken, geen idee waar het verder over gaat maar je kan zien dat het baantje wat er ligt best grappig is. Beetje jammer dat er ook allemaal Quad’s rondkruipen maar dat zullen ze daar wel mooi vinden ofzo

Anyway, Nicky had contact opgenomen met deze gasten en werd uitgenodigd om eens een keertje te komen hangen bij de baan in plaats van op het strand. Uiteraard ga je op dit aanbod in want als je dit te horen krijgt zou het zomaar kunnen dat iemand gek genoeg is om zijn dirtchopper uit te lenen als je er eenmaal ben toch?
Zo gezegd zo gedaan, Nicky kwam op de baan aan en moest gelijk haar plaatsnemen achter de microfoon om alles over zichzelf te vertellen, ze hadden in Aruba nog nooit een chick op een crosser zien rijden dus ze wisten niet wat ze zagen.

Nicky was nog niet uitgepraat of er kwamen van alle kanten broeken, laarzen, helmen, motoren,  huwelijksaanzoeken en aanverwante zaken aanvliegen.. Na zichzelf achter een palmboom omgekleed te hebben mocht Nicky op een Kawa 250F aan de Johhny Locals laten zien hoe dat crossen nu eigenlijk gedaan hoort te worden.

Zoals je op onderstaande foto’s ook kan zien waren de lokale helden helemaal rondom gelukkig met het bezoek van Nicky

Nicky zal aankomend seizoen waarschijnlijk bij de MX2 Nationale starten bij de MON op een 125 Yamaha met ondersteuning van Van Laar, Motorcross AAD, Oakley, Putoline en Arai

19 gedachten over “Nicky van Wordragen livin’the life”

 1. Heb je geprobeerd om leningen te krijgen van banken zonder succes? Dringend geld nodig om uit de schulden te komen? Geld nodig voor uitbreiding of de oprichting van een eigen bedrijf? Hier krijg je een lening van een van de grootste lening van de Britse bedrijven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via email: 24hourloanservice2011@gmail.com

 2. Beste Leningzoekers!

  U in welke financiële moeilijkheden? Wil je je eigen bedrijf starten? Dit leningbedrijf was gevestigde mensenrechtenorganisaties over de hele wereld met als enige doel de armen en mensen te helpen met financiële problemen van het leven. Als u een lening wilt aanvragen, kom terug naar ons met de gegevens hieronder email: elenanino0007@gmail.com

  Naam:
  Benodigde leningsbedrag:
  Looptijd:
  Mobiel nummer:

  Dank je wel en God zegene
  VERTROUWEN
  Elena

 3. Hallo !

  Heb je een legitieme en snelle lening nodig?
  Wij bieden momenteel 3% leningen van allerlei soorten, zakelijke leningen, persoonlijke leningen, auto leningen, agrarische leningen of projectfinanciering? Wij bieden leningen aan bedrijven en particulieren wereldwijd, schuldconsolidatie, alhoewel u een
  Lage credit scores en het moeilijk vinden om leningen te krijgen van uw lokale banken of financiële instellingen? , En nu moeilijk met je bank of andere financiële instellingen? Heb je een dringende lening nodig als ja Stuur ons een e-mail via (ryanloaninvestment001@outlook.com). Wij geven alle soorten leningen aan.

  Doe nu aan en krijg je geld dringend!

  * Leen tussen 5000 en 50.000.000 euro
  * Kies tussen 1 tot 30 jaar om terug te betalen.
  * Flexibele lening voorwaarden.

  Al deze plannen en nog veel meer, contacteer ons nu.

  Contacteer ons via email: voor de leningsmaatschappij die mij hier heeft geholpen is hun contactgegevens (ryanloaninvestment001@outlook.com)

  vriendelijke groeten
  Beheer.
  Belnummer: +27 (0603170517)
  Neem contact op met uw snelle lening nu!

 4. Heb je een snelle, lange of korte termijn lening nodig met een relatief lage rente
  Zo laag als 3%?

  Wij bieden zakelijke lening aan:
  Persoonlijke lening:
  Hypotheek:
  Autolening:
  Studenten lening:
  Schuldconsolidatie lening: e.t.c.

  Het maakt niet uit uw credit score.we zijn gegarandeerd bij het uitgeven
  Financiële diensten aan onze talrijke klanten over de hele wereld.
  Met onze flexibele leningspakketten,
  Leningen kunnen worden verwerkt en overgedragen aan de lener binnen
  De kortste tijd mogelijk.
   
  Als u een snelle lening nodig hebt, neem dan contact met ons op via Email:

  gregowenloanfirm1@gmail.com

  3% betrouwbare leningaanbod gegarandeerd.

 5. Hoe kreeg ik mijn Gewenste Lening Bedrag van een Betrouwbaar Lening Bedrijf (REMY.CREDIT111@GMAIL.COM) Goede dag iedereen is ANNE Herman Bij naam ben ik van de Verenigde Staten van Amerika wil ik dank en een grote waardering geven aan de heer REMY.CREDIT Lening Bedrijf voor het aanbieden van een lening voor het kopen van mijn huis met een lage rente. Ik wil hem bedanken voor het geven van deze lening aan mij. Mijn vrienden die er zijn die behoefte hebben aan lening voor verschillende doeleinden, raad ik u contact op met de heer REMY.CREDIT Lening Bedrijf voor lening in plaats van in de handen van Scammers online te gaan. Ik ben blij vandaag door de heer REMY.CREDIT Loan Company. Dus als u hen wilt contacteren voor een lening, kunt u contact opnemen met hen op: (REMY.CREDIT111@GMAIL.COM) of Tekst: +1 520-441-6535.

 6. Hallo,
  Heb je een dringende lening nodig ??? Bent u in schuld? Heb je slecht krediet? Ben je door banken geweigerd, heb je een lening nodig om een bedrijf te starten? Wij geven leningen aan aan Mensen ondanks hun slechte / slechte Credit scores. Wij geven zowel zakelijke als persoonlijke leningen uit met een lange en korte looptijd van uw keuze met een lage rentevoet van 2% per annulering voor particulieren en bedrijven. Onze lening programmeur is snel en betrouwbaar, vandaag van toepassing en krijgt u direct antwoord. leningen zijn goed verzekerd, 100% gegarandeerd en klanten zijn gegarandeerd maximale beveiliging. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen via ons emailadres: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM) en ontvang vandaag uw lening.
  Mevrouw magret james MD / CEO
  E-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)

 7. Geachte Heer / Mevrouw,
  Wij bieden Leningen voor alle doeleinden.
  Meld je vandaag nog en word gefinancierd binnen 3 werkdagen.
  – Minimaal bedrag van de lening: € 5.000,00
  – Maximaal bedrag van de lening: € 50.000.000,00
  – Rente: 2% per jaar
  Voor meer informatie contact met ons op via e-mail: info.eloanservice@gmail.com

  Vriendelijke groeten,
  danny roya

 8. Hallo mijn vriend, mijn naam is mevrouw Emily en ik ben de CEO en manager van de groep LENDUP.CREDIT. Ik heb je bericht gezien en ik besefte hoe erg je deze lening nodig hebt als je echt klaar bent om snel een vastgoedlening te krijgen. en stress, vul het volgende formulier in.

  De methoden zijn eenvoudig en makkelijk.
  Breng uw lening in 3 uur aan en ontvang uw lening, mits het stevig in uw email staat.

  Vul dit formulier onmiddellijk in en ga terug naar ons, zodat we uw lening kunnen verwerken.
  Uw naam:
  adres:
  land:
  seks:
  jaar:
  Het leningbedrag:
  looptijd:
  Maandinkomen:
  telefoon:
  Doel van de lening:
  Heb je het ooit gebruikt? Zo ja, om de lening te krijgen?

  lendup.credit@gmail.com
  Mrs. emily
  Dringende mail behoeften

 9. IMMACULATE LENING PROVIDERS LIMITED

  Los uw financiele probleem binnen 24 uur op.

               Bent u een Salariswinnaar of bedrijfseigenaar?
        Krijg van 1.000 Euro – 200.000, 000 Euro Lening binnen 24 uur
                             zonder onderpand.

                 De eenvoudige geldoplossing.

  Voor meer vragen kunt u contact opnemen met: Immaculateloanprovidersltd@gmail.com
  CEO: mevrouw Benjamine
  of bezoek onze vestiging: Level 29, Tiffany Tower, Jumeirah Lakes Towers Dubai. VAE

                                Bedankt

 10. Ik ben mevrouw Mariëlle op naam. Ik wil dit medium gebruiken om alle leningzoekers te waarschuwen om heel voorzichtig te zijn omdat er overal oplichting bestaat. Enkele maanden geleden was ik financieel gespannen, en door mijn wanhoop werd ik door verschillende online kredietverstrekkers verstoord. Ik had bijna de hoop verloren, tot een vriend van mij meende naar een zeer betrouwbare kredietverlener, genaamd de heer Mike Investment, die mij een onbeveiligde lening van 100.000,00 euro binnen 1 uur zonder stress gaf. Als u behoefte heeft aan een soort lening, contacteer hem nu nu via: (mike.loaninvestment11@gmail.com) Ik gebruik dit medium om alle leningzoekers te waarschuwen door de hel die ik doorgegeven in de handen van die frauduleuze kredietverstrekkers . En ik wens niet dat zelfs mijn vijand door die hel gaat doorgeven in de handen van deze frauduleuze online kredietverstrekkers. Ik wil ook dat je me helpt deze informatie door te geven aan anderen die ook een lening nodig hebben ontvang ook uw lening van de heer Mike Investment. Ik bid dat God hem een ​​lang leven moet geven.

  God zegene haar voor altijd.

  Mariëlle

 11. Doe een lening aan op een snelle en gemakkelijke manier om de rekeningen te betalen en de hervatting van de financiering van uw project in de goedkoopste rente van 3% om ons vandaag te contacteren via: trustfunds804@outlook.com. De lening heeft een leningaanbod nodig Ons minimum is 1.000,00 keuze van het lenen van geld, ik ben een gecertificeerde inschrijving en kredietverstrekkers Legit, u kunt ons vandaag contacteren als u geïnteresseerd bent. Om deze lening te krijgen, contacteer mij voor meer informatie over het leningproces zoals de voorwaarden van de leningen en het leningsbedrag aan u zullen worden overgedragen. Ik heb uw urgente reactie nodig als u geïnteresseerd bent.

 12. Goede dag,

  Ik ben een geregistreerde particuliere geldlener. Wij verstrekken leningen om mensen, bedrijven en bedrijven te helpen die hun financiële status over de hele wereld moeten bijwerken, met zeer minimale jaarlijkse rentetarieven zo laag als 3% binnen een jaar tot 30 jaar terugbetalingstermijn tot enig deel van de wereld . Wij geven leningen binnen het bereik van 5.000 euro tot 100.000.000 euro. Onze leningen zijn goed verzekerd, voor maximale veiligheid is onze prioriteit. Geïnteresseerd persoon moet contact met ons opnemen via email: (calvinkingloanmanagementfirms@gmail.com)

  Leningaanbod.

 13. Mijn naam is Valeria Marco, uit België. 6 maanden geleden was mijn bedrijf ineenstorting, ik had geen hoop om mijn zaken opnieuw te krijgen. Ik probeerde geld te lenen van de bank, maar ik had niet genoeg geld in mijn creditcard en geen eigendom als onderpand om een lening te krijgen, toen een zeer goede vriend van mij (Camila Diego) me een echte lening verstrekte door de internet genaamd GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD. Dit vrouwens lening bedrijf kon me een lening van € 160.000 zonder enige eigendom als onderpand of creditcard geven, maar ze gaf het mij op vertrouwen. Dus mijn vrienden zei ik tegen mezelf waarom ze egoïstisch zijn, dus ik heb besloten deze informatie met iedereen te delen. Als u een lening nodig hebt van een betrouwbare lening, kunt u contact opnemen met Gina Morgan via haar email: ginamorganloancompany@gmail.com

 14. hallo heb je een lening nodig om een schuld te betalen en een bedrijf te starten? als ja dan komt hier uw oplossing omdat ik gewoon mijn lening van 50.000 euro van een veilig en beveiligingsbedrijf heeft gehaald en de rentevoet is 3% en ik kwam op de blog om te verwijzen en mijn getuigenis hier op de site te testen, omdat hier kom en oplossing wensen waar we allemaal naar hebben gezocht en als u een dringende lening nodig hebt, kunt u contact opnemen met Stella Rene lening firma op email hieronder {mrsstellareneloanfirm1@gmail.com} omdat dit hier mijn lening betaalt vandaag.

  Regina

 15. Goede dag,
  Mijn naam is Laura Pablo. Ik wil getuigen van de goede leninglener die mij lichte liet zien nadat ik door 2 verschillende internet kredietverstrekkers werd gekweld. Ik heb mijn geld verloren en het was in totaal € 5.000 euro. Op een dag dat ik door het internet was op zoek, was ik erg gefrustreerd, toen kwam ik tegen een getuigenis van een man die ook werd gekwetst en uiteindelijk verbonden was met een legitiem en betrouwbaar leningbedrijf genaamd Gina Morgan Loan Company (ginamorganloancompany@gmail.com) waar hij Eindelijk kreeg hij zijn lening, dus ik heb besloten om hetzelfde lening bedrijf te contacteren en vertelde me toen mijn verhaal. Ze zeiden dat ik niet meer huilde omdat ik de juiste keuze had gemaakt door hen te contacteren. Ik heb het leningaanvraagformulier ingevuld en doorgegaan met alles wat van mij werd aangevraagd en ik kreeg een leningbedrag van € 32.000,00 door dit grote bedrijf. Dus ik heb zelf een belofte gemaakt dat ik op het internet zal blijven testen hoe ik mijn lening heb gekregen. Ik geloof dat andere mensen ook getuigenis geven van dezelfde eerlijke kredietgever. Heb je een lening dringend nodig? Neem gerust contact op met het bedrijf via email: ginamorganloancompany@gmail.com

 16. Welkom bij Chester Brain Loan Service …. (Brianloancompany@yahoo.com)

  Bent u een zakenman of vrouw? Ben je in een financieel puinhoop of heb je geld nodig om je eigen bedrijf te starten? Heeft u een lening nodig om een ​​mooie Small Scale en medium business te starten? Heb je een lage credit score en vind je het moeilijk om kapitaallening van lokale banken en andere financiële instellingen te verkrijgen? Onze leningen We zijn goed verzekerd voor maximale beveiliging is onze prioriteit. Onze voornaamste doel is om u te helpen de dienst te verdienen die u verdient. , Ons programma is de snelste manier om te krijgen wat u nodig hebt in een snap. Verminder uw betalingen om de last op uw maandelijkse kosten te verlichten. Verkrijg flexibiliteit waarmee u voor elk doel kunt gebruiken – van vakanties tot onderwijs, tot unieke aankopen

  Wij bieden een breed scala aan financiële diensten aan, waaronder: Business Planning, Commercial and Development Finance, Eigenschappen en Hypotheken, Debt Consolidatie Leningen, Bedrijfsleningen, Privé Leningen, Huisherfinancieringslening met lage rente @ 2% per annulering voor particulieren, bedrijven en bedrijfsinstellingen. Krijg het beste voor uw familie en ook uw droomhuis met ons algemene leningstelsel.

  Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen via email: {Brianloancompany@yahoo.com} OF Whatsapp en tekst (803) 373-2162

  bedankt voor uw medewerking
  Chester Brain ..

 17. Bent u op zoek naar een lening om een ​​bedrijf op te starten of uw bedrijf te betalen
  rekeningen, daarom zijn we hier om degenen die behoefte hebben aan lening a te helpen
  Met 2% rente, kom dan terug met ons op het volgende

  Leningnemer of Aanvraagformulier:

  namen:
  Bedrag nodig:
  Lening duur:
  Geslacht:
  Leeftijd:
  Maandinkomen :
  land:
  Staten:
  Telefoonnummer :
  Doel van de lening:
  E-mail:
  Heb je eerder toegepast:
  Begrijp je Engels:
  Waar heb je over ons gehoord:
  Ik kijk uit naar uw update over deze kwestie …
  Bedankt voor uw tijd en begrip !!!

  Dus kom terug naar onze [email] fredjosephloans@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *