Nicky van Wordragen livin’the life

Mijn intersse in chicks die crossen is normaal gesproken bijzonder laag want het lijkt eigenlijk bijna nooit ergens op. Bij Nicky is dat iets anders omdat zei wel weet waar het gashendel zit en dus ook best serieus in de rondte klapt. Ik zag een foto’tje op Vleeschboek voorbij komen waar Nicky over een schans kwam en er een hele groep gasten stonden te juichen dus ik moest even uitzoeken wat daar precies aan de hand was.

Nicky heeft de afgelopen 2 maanden vakantie gevierd op Aruba en dat beviel zoals je al verwacht prima. Zon, zee, strand, wat wil je nog meer? Het antwoord op die vraag ligt natuurlijk voor de hand.. Crossen!
De crossers schijnen daar gewoon over straat te vlammen dus Nicky kon zich op een gegeven moment niet langer bedwingen en ging op onderzoek uit om een crossbaan te vinden.

Na een google-sessie kwam Nicky bij de Aruban Dirt Riders uit en deze mannen bleken zelf gewoon een dikke baan gemaakt te hebben waar ze met zijn allen gebruik van maken.

Ik heb bovenstaand filmpje half bekeken, geen idee waar het verder over gaat maar je kan zien dat het baantje wat er ligt best grappig is. Beetje jammer dat er ook allemaal Quad’s rondkruipen maar dat zullen ze daar wel mooi vinden ofzo

Anyway, Nicky had contact opgenomen met deze gasten en werd uitgenodigd om eens een keertje te komen hangen bij de baan in plaats van op het strand. Uiteraard ga je op dit aanbod in want als je dit te horen krijgt zou het zomaar kunnen dat iemand gek genoeg is om zijn dirtchopper uit te lenen als je er eenmaal ben toch?
Zo gezegd zo gedaan, Nicky kwam op de baan aan en moest gelijk haar plaatsnemen achter de microfoon om alles over zichzelf te vertellen, ze hadden in Aruba nog nooit een chick op een crosser zien rijden dus ze wisten niet wat ze zagen.

Nicky was nog niet uitgepraat of er kwamen van alle kanten broeken, laarzen, helmen, motoren,  huwelijksaanzoeken en aanverwante zaken aanvliegen.. Na zichzelf achter een palmboom omgekleed te hebben mocht Nicky op een Kawa 250F aan de Johhny Locals laten zien hoe dat crossen nu eigenlijk gedaan hoort te worden.

Zoals je op onderstaande foto’s ook kan zien waren de lokale helden helemaal rondom gelukkig met het bezoek van Nicky

Nicky zal aankomend seizoen waarschijnlijk bij de MX2 Nationale starten bij de MON op een 125 Yamaha met ondersteuning van Van Laar, Motorcross AAD, Oakley, Putoline en Arai

3 gedachten over “Nicky van Wordragen livin’the life”

  1. Heb je geprobeerd om leningen te krijgen van banken zonder succes? Dringend geld nodig om uit de schulden te komen? Geld nodig voor uitbreiding of de oprichting van een eigen bedrijf? Hier krijg je een lening van een van de grootste lening van de Britse bedrijven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via email: 24hourloanservice2011@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *